Cégbemutató

 

Filozófiánk

 

A tervezett és megvalósítandó épületeknél mindig arra törekszünk, hogy a történeti építészetből szervesen táplálkozó elveken alapuló, de mindig megújuló formavilágot felmutató alkotásokat hozzunk létre, melyek ökonomikusak, tisztelik épített és természeti környezetüket, műszaki tartalmuk a XXI. század legkorszerűbb technológiai vívmányait kihasználják, ugyanakkor megvalósíthatóságuk gazdaságos, építészeti-műszaki minőségük időtálló.


 

Történetünk

 

A 1996-1999-ig tartó építész-gyakornoki tevékenységemmel egyidejűleg saját szakmai pályafutásomat az 1997. január 1-én alapított Buzgó és Göcsei Építészek Bt.-vel kezdtem.

A cég soproni székhellyel alakult, melynek jogfolytonos utódja a ma is működő B.M.G. Építészek Kft., átalakulással, tulajdonosi kör bővülésével jött létre 2001. februárjában.

2003. év végén, cégünk nagyléptékű fejlődésének további teret keresve új cég létrehozását kezdeményeztem soproni székhellyel, főként a vidéki és a budapesti tervezési munkák szétválasztása, valamint új szakmai tevékenységek megkezdése miatt (projektvezetés, felelős műszaki vezetés).

Az új céget, a B.FUTURA Tervező és Szolgáltató Kft.-t 2004. január elsején alapítottam Sopronban, mely jelenleg Pest megyében, zebegényi székhellyel működik.

2013. januárjában a B.M.G. Építészek Kft. tulajdonosi köréből kiléptem, hogy a B.FUTURA Kft. alapításától betöltött, az utóbbi években jelentősen megnövekedett ügyvezetői feladatait, a több szakmai lábon álló cégben koncentrált energiákkal láthassam el és biztosíthassam a cég töretlen fejlődését, mind szakmai, mind gazdasági téren.


 

Irodánk

 

Saját irodát 1999. márciusától 2012. decemberéig Budapesten, 2004. áprilisától 2010. januárjáig Sopronban működtettünk.

Jelenlegi irodánkat 2009. januárjában a B.FUTURA Kft. jelenlegi székhelyén nyitottuk meg, mely Budapest vonzáskörzetében, a festői Dunakanyarban különösen inspirálja a tervezői tevékenységet.

A tervezési feladatokban generáltervezőként működtetjük cégünket, aktív tervezői, műszaki ellenőri, ill. felelős műszaki vezetői tevékenységgel támogatva munkáink megvalósulását, megszokott, bevált, több lábon álló szakági alvállalkozókkal – minden szakterületen, műemléki tervezéssel is. A tervezési munka során építész-generáltervezőként statikus, épületgépész, villamos tervező, belsőépítész, táj- és kertépítész, külső közműtervező, út- és közlekedéstervező, technológus, geodéta (földmérő), talajmechanikus, valamint különböző szakértők (pl.: tűzvédelmi, vízszigetelési, stb.) munkáját napi rutinnal vesszük igénybe.

Dinamikus tervezői létszámmal működünk – tapasztalt, rutinos, de fiatalos csapattal, így a legkisebb átalakítási, bővítési, feladatoktól, a családi házakon át, a több tízezer négyzetméteres középületek, ipari épületek tervezéséig, megvalósításáig bármilyen feladatot fel tudunk vállalni, különböző szerepkörben. A fenti mérnöki szürkeállományt használjuk ki projektvezetés, építőipari lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés során is, így az építési igény felmerülésétől a megvalósulásig folyamatosan tudjuk segíteni a beruházást.